Colegi tecnics i delineants de Girona

Col·legiats

Relació de Col·legiats connectats a Internet: Per sortir a la llista envia'ns un e-mail amb les teves dades (nom, adreça, correu electrònic, número de col·legiat, especialitat, foto, currículum...).
En compliment d'allò que es disposa en l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el Col·legi Professional de Delineants de Girona t'informa que les dades de caràcter personal que ens es proporcioneu, estan en fitxers, el responsable dels quals és 'Col·legi'. Podràs exercir el teu dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les teves dades personals, en els termes i en les condicions previstes a la LOPD, adreçant-te a la direcció de la Seu Social, C/ Ramón Turró 3, 3r. 3a. - 17005 - Girona.
Per la teva comoditat, pots accedir i rectificar les teves dades mitjançant l'opció d'e-mail adjunt: info@tsdgi.cat Així mateix, amb l'acceptació d'aquest avís legal, reconeixes que la informació i les dades personals recollides són exactes i verídiques.

Nom Població Correu electrònic

Planas Mata, Jordi Verges jplanas@tsdgi.cat

Melian Rigau, Joaquim Girona jmelian@tsdgi.cat

Garcia Lara, J.Xavier Cornella de Terri xgarcia@tsdgi.cat

Castillo Viudez, Lluís Figueres llcastillo@tsdgi.cat

Porras Fernandez, Josep Vilamalla jporras@tsdgi.cat

Vilà Roset, Joan Girona jvila@tsdgi.cat

Solà March, Enric Olot esol@tsdgi.cat

Franch Nicolàs, Eugènia Girona efranch@tsdgi.cat

Pavon Canaleta, Josep Lluís Girona jlpavon@tsdgi.cat

Grabalosa Casacuberta, Pere La Pinya pgrabalosa@tsdgi.cat

1 2 3 4 5

Cercar col·legiat